Cosuri de fum din inox pentru cele mai mari cladiri

Cosuri de fum din inox pentru cele mai mari cladiri

Cosuri de fum din inox pentru cele mai mari cladiri

Sistemul complet de cosuri si canale de fum industriale din inox ThermClima este unicul sistem care poate rezolva evacuare gazelor de ardere pentru cazanele industriale atat pentru cladiri inalte cat si pentru cele mai mari cladiri.


ThermClima este cosul de fum pentru echipamentele de încalzire de nouă generaţie în condensaţie, precum şi pentru cele convenţionale. Cele mai mari cazane de incalzire centrala cu puteri de aprox 3 MW pot utiliza  sistemul complet de cosuri si canale de fum din inox ThermClima.


Sistemul complet de coşuri și canale de fum industriale din inox  ThermClima este reprezentat de gama diametrelor interioare 350 - 550 mm. 


Cosuri și canale de fum industriale din inox  ThermClima  sunt sisteme statice, compacte, fabricate din inox sau otel, fixate de cladirea deservita sau in armatura fundatiei cosului.  Aceste cosuri de fum si gaze pot atinge inaltimi de pana la 70m atunci cand utilizate pentru cladiri inalte. Cosurile și canale de fum industriale din inox  ThermClima sunt utilizate pentru cele mai mari dimensiuni de cladiri - centre comerciale, hypermarket-uri, depozite, hale industriale.  

Imaginile prezentate mai jos sunt pentru sistem de cos de fum industrial din inox ThermClima cu diametrul de 550 mm pentru cel mai mare depozit logistoic din Europa Centrala si de Est.

Sistemul complet de cosuri si canale de fum industriale din inox ThermClima este unicul sistem care poate rezolva evacuare gazelor de ardere pentru cele mai puteri termice ale  cazanele industriale  sau cazanelor cu abur.


Specialistii Clima Therm Center va sunt la dispozitie cu informatii si mai ales cu un suportul tehnic  de care aveti nevoie.

Va rugam sa folositi Formularul cerere de oferta !