Despre noi

Clima Therm Center Iasi este o companie cu experienta în domeniul instalatiilor pentru constructii si are la baza sa un colectiv cu o experienta de peste 20 ani în domeniu. În acesti multi ani de lucrat împreuna am învatat sa oferim performanta, sa punem suflet în serviciile si produsele noastre si sa construim parteneriate cu clientii si furnizorii nostri. Viziunea noastra este foarte simpla – realizarea instalatiilor la cele mai înalte standarde si de o calitate exceptionala iar inovatia si atentia acordata clientului sunt directiile care ne preocupa si astfel vedem VIITORUL. Dispunem de peste 2000 mp de spatii pentru productie si depozitare si 700 mp pentru birouri, am crescut constant echipa si cifra de afaceri.

Ramânem atenti la exigentele pietei si avem ca obiectiv principal cercetarea si proiectarea continua de noi solutii care satisfac pe deplin cele mai exigente dorinte ale clientilor nostri.


Am învatat si ne-am specializat. Astazi, profesionalismul nostru este sustinut de certificari si autorizari. Va invitam sa ne cunoasteti vizitând paginile de portofoliu, certificari si servicii si o sa aflati ca lucram în cea mai profesionista maniera, cu echipamente de cea mai buna calitate si logistica pe masura, cu oameni calificati, cu dedicatie si respect fata de client si de munca noastra.


Suntem un reper în INSTALATII

deoarece

4img


SERVICII

Nu suntem doar furnizori de echipamente si proiecte de calitate, care satisfac cele mai exigente cerinte, ci suntem parteneri de durata pentru clientii nostri.

Suntem prezenti pe întreg teritoriul tarii, disponibili, flexibili si având proiecte în derulare oriunde este necesara experienta si profesionalismul nostru.

Identificam cerintele, dezvoltam si aprobam proiectele împreuna cu beneficiarii nostri la nivel de detalii, apoi le implementam, punem în functiune, asiguram mentenanta, monitorizam si asiguram feed-back-urile.

Stim si putem sa facem un serviciu complet si complex, dar am creat si produse proprii.

  • Proiectare si consultanta tehnica de specialitate pentru determinarea si selectarea solutiilor tehnice pentru instalatiile de ventilare si climatizare, termice, electrice , sanitare, gaze naturale si automatizarile aferente;
  • Furnizarea de echipamente si materiale de la cei mai importanti producatori europeni;
  • Executie, reparare si modernizare pentru instalatiile de ventilare si climatizare, termice, electrice si sanitare si automatizarile aferente, instalatii si parcuri fotovoltaice;
  • Service si mentenanta pentru echipamentele de încalzire, ventilare si climatizare;

Producator pentru gama de produse proprii:

  • VentClima – Sistem complet de tubulatura rectangulara si circulara pentru ventilatie, climatizare si protectie la foc;
  • ThermClima – Sistem complet de cosuri si canale de fum metalice;
  • IzomClima – Sistem complet de protectie mecanica a izolatiei tubulatura de ventilatie si echipamente;
  • ClimaPANEL - Tablouri electrice de forta si automatizare pentru instalatii de ventilare, conditionare si instalatii electrice interioare;
  • ClimaCONTROL - Sisteme BMS pentru instalatii de ventilare si climatizare.