Sisteme fotovoltaice HIBRID

Sisteme fotovoltaice HIBRIDCLIMA THERM CENTER SRL furnizeaza si instaleaza sisteme fotovoltaice complete. Totodata, este instalator autorizat AFM pentru programul "Casa verde".


Sistemele hibride moderne sunt acum disponibile în multe forme si configuratii diferite.

Datorita costului bateriilor care are o tendinta de scadere, sistemele care sunt deja conectate la reteaua electrica pot începe sa profite si de stocarea in baterii. Aceasta înseamna a putea stoca energia solara generata în timpul zilei si a o folosi noaptea. Când energia stocata este epuizata, reteaua este acolo ca o rezerva, permitând consumatorilor care au sisteme hibride sa poata încarca bateriile folosind energie electrica mai ieftina  noaptea (de obicei dupa miezul noptii pâna la 6 dimineata).

Exista, de asemenea, diferite modalitati de a proiecta sisteme hibrid.
In schema din figura este prezentata o configuratie completa care foloseste invertorul hibrid HUAWEI cu noii acumulatori HUAWEI LUNA.

Sunt detaliate si cablurile de putere, inclusiv cele de semnal precum si posibilitatea comunicarii WIRELESS.


Acumulatorii 

 Într-un sistem hibrid, odata ce energia solara este utilizata de aparatele din proprietatea dvs., orice surplus de energie va fi trimis la baterii. Odata ce bateria este complet încarcata, aceasta va înceta sa mai primeasca energie din sistemul solar. Energia din baterie poate fi apoi descarcata si utilizata pentru a va alimenta casa, de obicei în perioada de seara de vârf, când costul energiei electrice este de obicei cel mai ridicat.
Contorul si reteaua publica electrica

În functie de modul în care este configurat sistemul dvs. hibrid, odata ce bateriile sunt complet încarcate, excesul de energie solara care nu este necesar pentru consumul dvs poate fi exportat în retea prin intermediul contorului. Când sistemul dvs. solar nu este utilizat si daca ati consumat puterea utilizabila în bateriile dvs., aparatele dvs. vor începe sa consume energie din retea.
Subcategorii