Informatii livrare

Scopul site-ului catalog.climatherm.ro este de a informa și de a promova produsele comercializate de compania S.C. Clima Therm Center S.R.L.


Cum cumpăr ?

Alegerea produselor:

Meniul din partea stanga a ecranului va ofera categoriile de produse. Pentru o informare cât mai elaborată aveți la dispoziție detalii despre produs și produsele care fac parte din acea categorie. În momentul cand v-ati asigurat ca ați gasit produsul care se potrivește dorințelor dumneavoastră, apăsați butonul Adaugă în coș. Coșul de cumpărături poate fi vizualizat in partea dreaptă de sus a ecranului.

Coșul de cumpărături

Pentru realizarea comenzii trebuie sa parcurgeți o serie de pași.

Pasul 1 - Accesând coșul de cumpărături, veți vedea produsul/produsele cumpărate de dumneavoastră. In interiorul acestuia aveți posibilitatea de a adauga produse noi sau de a renunța la produse.

Veți fi întrebat ce doriți sa faceți în continuare. Daca doriți o estimare a costurilor de livrare – apăsați butonul de estimare a costurilor de livrare, dacă nu apăsați butonul: Comandă

După această operațiune, aveți două posibilități: de a vă face cont (Prin crearea unui cont vei putea să cumperi mai rapid, să fii la curent cu statusul unei/unor comenzi, să ții evidența comenzilor precedente și altele) sau sa comandați fără cont.

Pasul 2 - Urmează formularul de comandă, unde veți completa informațiile în funcție de statutul dumneavoastra: persoana fizică sau juridică.

Pasul 3. – Detalii despre livrare – specificați dacă adresa unde doriți să fie livrat produsul este alta decât aceea din formularul de comandă.

Pasul 4 – Metoda de livrare – pentru cei din localitatea Iași care solicită produsul fără montaj acestia vor ridica produsul de la sediul firmei, pentru cei care solicită și montaj echipamentul va fi transportat de catre echipa noastra de montaj. Pentru clienții din afara localității, produsul poate fi livrat prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Pasul 5 – Veți specifica modalitatea de plată convenabilă dumneavoastră (Vezi secțunea “Modalități de plată”).

Pasul 6 – Confirmarea comenzii.